tirsdag den 13. juli 2010







Vassbacka til Sjøtorp 11/7- 13/7

Der var ikke meget by i Vassbacka, så vi måtte ud og cykle for at provianterer. Sammen med Steen og Sol cyklede vi den 10,8 km tur til Tøreboda. En meget varm tur!!!! Fik en gang frokost i byen og fik handlet. Retur i varmen men dejligt, at komme ud og røre sig. Termometeret viste 30 grader i båden, da vi kom retur. Så der gik ikke mange sekunder så var vi på hovedet i vandet. Kort efter kom der en kort tordenbyge, som fik varmen til at falde med 4 grader. Grill til aften og gåtur på campingen der lå ved havnen. Snak om hva' campingvogn vi skal ha' som pensionister, rød mener jeg.

Mandag skulle vi videre til Sjøtorp,, sejlede kl 9.30 Sol og Steen var klar (vågnede kl 9.00). Nu kom der for alvor gang i de nadadgående sluser. Nappede lige 16 sluser på 15 sømil og en kort strækning med mange dobbelt sluser. Endte i Sjøtorp i den øverste havn ved værftet. Fælles grill med Steen og Sol, det er vi ved at være gode til og der grov ædes. En lille cykeltur ude og se noget så Svensk som bil bingo. Kunne høre opråberen over hele byen- DYT NÅR DU HAR BINGO!!!!!! "De er godt nok mærkelige" citat Kenneth.
Tirsdag VARME i Sjøtorp. Rykkede lige to sluser ned til en anden havn, anstrengende sejlads. For at holde varmen ud en tur på stranden og i vandet. Kunne høre det buldre i det fjerne så retur til båden og lukke af. TORDENEN KOM MED STIL!!!!! er i gal nogle brag. En ordenlig eftermiddags skaber nu det alligevel regnede. Resten af dagen klargøring af båd og planlægning af turen imorgen. Sol har inviteret til Pandekager. Nu er det slut med Gøta Kanalen, det blev til 111 nm i kanalen og stort set sol konstant. Imorgen kalder den store sø Vænern (lige så stor som Sjælland) Kenneth glæder sig til at sejle for sejl.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar