mandag den 19. juli 2010
















Sjøtorp til Gøteborg 14/7-19/7



Sejlede gennem den sidste sluse i Gøtakanalen kl 9.00 om morgenen. Lagde turen forbi Mariestadt, hvor der blev provianteret, hævet penge og købt gas. En god lang sejlads for motor i høj sol. Forældre-ringe-ringe-runden blev klaret på vejen, så vidste "de gamle" vi havde det godt. Ankom til Læckø Slot kl 16.45, til en smuk havn ved slottet. Vi grillede på klipperne og Steen og Sol holdt os ved selvskab med deres suppe. Aften-gå-tur i SMUKKE omgivelser.

Torsdag sejlede vi direkte ud i tæt skærgård i Vænnern. Da vi kom på åbent vand kom der regn, i gode mængder. Jeg krøb om læ og vaskede op og knaldede dej sammen. Kenneth tog den hårde tjans i regne, men var lidt glad alligevej, HAN SEJLEDE FOR SEJL!!! Vi rundede 1000 nm (ca 1850 km) på turen, så det er da blevet til lidt. Flot entre til Vænersborg, broen gik op da vi kom trods den er 17 meter høj (vi er 12.5 meter) Sol ringede til broen, han spurgte pænt "er du dansk" så han får nok lidt opringninger i løber af sæsonen. Slappe aften!!!

Fredag sejlede vi en lille tur på 6 nm til Trollhættern, der var Vattenfalls Byfest. Der var gang i byen mennesker og musik ALLE VEGNE. Spiste en god frokost ved ankomst. Var rundt og se byen og alle de boder der var. Om aftenen var vi ude og spise knald god Sushi sammen med Sol og Steen. Kenneth, Steen og Sol gik ud og så lys show på Vattenfallet kl 23. Det var meget smukt siger Kenneth. Jeg var alene inde og se et svenskt band der spillede glad musik og rundede af med Grand Prix musik. Der var super stemning og der blev ikke set skævt til, man stod og dansede lidt for sig selv. Lidt skidt, han påstod brødrene Olsen var fra Norge. Larm fra mange telte med hver deres band, men ro kl. 00.
Sejlede fra fra Trollhætten kl 8.15 i REGNVEJR!!! 6 stk KÆMPE store nedadgående sluser. Gøtaelven (Trollhættern Kanalen) er bare et stykke der skal overståes. En meget kedelig tur med pæle i siderne med tal på, så men rigtig er opmærksom på hvore langsomt det går. Store strækninger med indusrti og faldefærdige huse. Ankom godt trætte til Gøteborgs havn Lilla Bommern kl 17.00.

Søndag blev slappe og vaske dag. Var lidt rundt i byen og ude og gå en lang aftentur med Sol og Steen. Var i GODIS butik SKØNT!!!!!!!!

Mandag var så dagen hvor vi ventede Kenneth Delin's ankomst. Havde glædet os til at få en gast om bord. Da Delin var kommet var vi lige en tur rundt i byen. Dejligt med et kendt ansigt. I aften skal vi ud og spise på en Indisk restaurant, vi var på sidste år.










Ingen kommentarer:

Send en kommentar