tirsdag den 25. maj 2010







Kristianopel til Kalmar 22/5-25/5
Ja lørdag stod den så på asparges festival i Kristianopel. Tror det var en joke, har lagt planer om at holde en Annanas Festival i Faaborg, når vi vender hjem, med det ENESTE der ikk' skal være til stede annanas. Men det var nu en meget hyggelig byfest, i en idyllisk Svensk by, som indbød til gå-ture. Det bedste var nok der var fri vask, så der blev vasket i bund.
Kl 7.25 søndag stak vi af fra Kristianopel med kurs mod Kalmar. En super lækker sejldag i SV vind 3-6 ms og ikke mindst høj sol. Så Bolle Hatten blev luftet for første gang i år. Kom til Kalmar i 23 graders varme, så der blev sputet efter kolde drikke ved ankomst. Vadede gladeligt ca 2.5 km tur retur, for at få fat i en lille grill i Ica Maxi. Så grill Bill stod for grill på havnen.

Mandag skulle vi prøve at være lidt turistede med kamera og det hele. Skulle lige tjekke det historiske Kalmar slot. Der var en skræmmede udstilling om datidens kvindefængsel, med div. strafmetoder. Bagefter drog vi endnu engang til udkanten af byen for at handle STORT ind, hårdt at slæbe til båden. Det var meningen vi skulle have været videre, men det gik hygge og morfar i den. Men den nye grill blev luftet igen, skal nok have lidt flere kul næste gang. Maden var først færdig ca kl 21 med lidt hjælp fra komfuret.

Skulle nok have været taget afsted mandag for tirsdag bød på vind og en lind strøm af byger, indover Kalmar. Dagen stod på båd vask/rengøring, gå ture og biblioteks besøg. Var en tur på byens torv og drikke en kop kaffe mellem bygerne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar