søndag den 2. maj 2010


30/4-2/5
Fejrede Kenneths fødselsdag fra morgenstunden, Rene' var forbi og fik morgenmad med. Sejlede fra Svendborg til Faaborg, da regnen stoppede (første dag med regn) I starten i fint vejr men vinden tog lidt til lige før Faaborg. Gik op og spiste i byen men svært, at finde et sted alt var næsten optaget pga. stor bede dag. Lidt svært for ateisten at forstå et den dag kunne falde på hans fødselsdag.
Lørdag stod på fam. hygge der blev holdt non-firmation for Adam. Menuen' stod på boller i karry og hjemmebagt citronmåne, knægtens ønske!!! Efter ædegildet tog vi alle på havnen og der blev ræset lidt i gummibåden.
Fredag stod fruen op og gjore sig klar til løb i Odense. I Form Løbet blev gennem ført sammen med Tina, men fysiske tilstand og tid tales der ikke højt om. Kenneth blev i båden og var sammen med Klaus, de fik nørdet lidt. Hans var forbi til kaffe og Adam og Andreas kaprede gummibåden i en time. Jeg jagtede sammen med Tina en 2 liters gasflaske, vi var 5 steder og fandt INGEN!!! Så den stod på burger-uden gas ingen mad.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar