torsdag den 17. juni 2010











Stockholm-Bullandø 14/6-17/7




Mandag formiddag gik jeg en 1 1/2 times lang tur i Østermalm, en smuk gammel by del. Karin (tidligere kollega fra Ejegod) Børge og Thomas ankom om formiddagen, vi aftalte at gå ud og spise sammen om aftenen. Inden vi mødtes med dem gik vi en tur i den gamle by. Smukke gamle huse, men hvor er det syndt, at der i alle turist kvarterer verden over, sælges det samme bras. Kl 19.00 mødtes vi med Karin og fam på Kungstrædgård's pladsen, skulle spise på en Italiensk restaurant (god mad). Bagefeter var vi en tur rundt ved Gamle Stan og se nogle af de ting, der er gang i pga. bryllup. Skiltes og gik i båden godt smadret i benen, efter store gå dag.
Tirsdag skulle vi mødes ved Gamla Stan og udforske den del af byen sammen. Efter en kaffe pause ( 175 Svenske kr for to latte' og to stk. tærte, VILDT) skred Kenneth og vi andre forsatte til Sødermalm. En bydel der skuffede lidt, men skyldes nok kontrasten til den gamle Stan's byggestil, jeg er nok mere til det gamle. Ved 15 tiden sagde jeg farvel til Karin og fam. Vi nød begge at se nogle kendte ansigter og SNAKKE!!!!! Vi bliver lidt ensomme når vi sejler rundt, savner Danmark, hjemveen melder sig. Jeg provianterede på vejen til båden med hensigt på afgang dagen efter. Afslapningen i båden resten af dagen.

Ondag sejlede vi fra Wasa Hamn i Stockholm kl 10.30 med kurs mod Grinda, en lille ø i skærgåden. En god tur for sejl i S-lig vind 4-7 ms, det er en meget smuk tur med en masse at kigge på. Der var en stor trimaran der sejlede for fuld øre, smukt syn. På Grinda faldt vi i snak med nogle feststemte Svenskere, de var rigtig søde. Men så tog sprutten for alvor over og så blev det lidt for vildt til os, så vi trak os. Men i løbet af natten var de knap så søde, spillede musik for fuld drøn til kl 4, hvor de valgte at sejle hjem i en syv hestes brandert.

Sov lidt længe oven på nattens udskejelser fra noboerne. Skred fra Grinda 10.30 med planer om at sejle længere ud i skærgården. Men et par gange har Kenneth haft mistanke om der var ladeproblemer. Kursen blev ændret til Bullandø, hvor vi vidste der var en båd forretning. Så vi var allerede i Bullandø kl 13.30, hvor kenneth gik igang med (endnu engang) at rode med uorden på båden. Det viste sig at være septoren, der var noget i vejen med. Middagslur trængte vi begge til, fruen lidt smadret nåede, at drikke lidt rødvin med Svenskerne. Spændende om vi kommer videre imorgen, de lover en del vind.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar